

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хрупкави и освежаващи, желана добавка към много ястия
Открийте вкуса на нещо различно – ароматни кюфтета от черен боб, хрупкави отвън и нежни отвътре, идеални за всеки, който търси здравословно удоволствие
Просто, бързо и много удобно!
Рецептата е предназначена за всеки, дори за начинаещи
Вкусната туршия може да се сервира като гарнитура към основни ястия, като добавка към сандвичи или просто да се консумира като закуска
Това е любимата рецепта на бабите
Ето как да ги приготвите
Диетолог развенчава митовете за яйчените жълтъци
Апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Рецептата е проста с продукти, които ги има във всеки хладилник